Over privacy advies

Spread the love

Als u wilt weten hoe met uw persoonsgegevens moet worden omgegaan, als u wilt weten hoe uw bedrijf of organisatie correct moet omgaan met de persoonsgegevens van werknemers, klanten en derden of als u te maken krijgt met een algemeen juridische kwestie dan kan Privacy en Juridisch Adviesbureau Holleman u voorzien van deskundig advies.

Mr.dr. A. Holleman is als universitair docent werkzaam geweest bij de faculteit bestuurskunde van de universiteit Twente o.a. op het gebied van privacybescherming en organisatiekunde. Als jurist heeft hij ervaring opgedaan in de praktijk van het openbaar bestuur. Voorts heeft hij in de rechtspraktijk ervaring opgedaan als advocaat en rechter.

Daarnaast heeft hij 25 jaar de functie van redacteur van het Handboek Privacy Bescherming Persoonsgegevens uitgeoefend, waarvan de laatste 5 jaar de functie van hoofdredacteur. Het Handboek Privacy Bescherming Persoonsgegevens (uitgave Kluwer) is mede onder zijn leiding tot stand gekomen. Ook zijn er diverse publicaties over privacybescherming van zijn hand verschenen.

Sinds 1999 adviseert hij als eigenaar/directeur van het Privacy en Juridisch Adviesbureau Holleman zowel particulieren als bedrijven en (overheids)organisaties in kwesties betreffende de toepassing van de Wet bescherming persoonsgegevens en betreffende algemene juridische kwesties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *